skip to Main Content
(03) 222 1770 mikko.hautanen@pohjanheimo.fi

MITTATILAUS

Liikkeessämme on myös erillinen mittatilausosasto, jossa voit rauhassa valita henkilökuntamme avustuksella eri huippuvalmistajien sadoista kangasvaihtoehdoista mieleisesi, vuorikankaat ja napit mukaanlukien, ja mikä tärkeintä, istuvuudeltaan juuri sellaisen, missä tunnet olosi kotoisaksi. Tämän jälkeen mittamestarimme katsoo juuri sinulle sopivan mitoituksen, jonka tallennamme tietoihisi.

Kaikki mittatilaus puvut tehdään oikealla irtoliinamenetelmällä, joka on siis vaattureiden käyttämä sisärakenne. Tällöin puku istuu ja laskeutuu päällesi pehmeästi ja miellyttävästi. Moni saattaa pelätä oikean mittapuvun hintaa, mutta se on usein väärä oletus, joten kysy rohkeasti tarjousta. Paidoissa saman asia, eli myös mittapaidat hoituvat juuri toiveidesi mukaan, esim. Stenströmsin kautta.

MITTATILAUS

Materiaalit

Mittasi pysyvät ensimmäisen mitoituksen jälkeen tietokannassamme, joten jatkossa sinun ei välttämättä tarvitse kuin tulla valitsemaan kankaat, me hoidamme loput. Käyttämämme kankaat tulevat huippuvalmistajilta kautta maailman, esimerkiksi pukukankaat pääosin Italiasta ja Englannista, valmistajilta kuten mm. Corneliani, Loro Piana, Reda, Cerruti ja Dormeuil.

Toimitus

Mittatilaustuotteiden toimitusajat ovat tuotteista riippuen 3-6 viikkoa. Kangasvalinnalla on luonnollisesti suuri vaikutus hintaan, mutta yleisesti ottaen mittatilausvaatteen hankkiminen on edullisempaa kuin suuri osa asiakkaista etukäteen luulee – tule siis rohkeasti kysymään. Useamman henkilön asujen samanaikaisesta tilauksesta teemme tarjouksen, jonka edullisuus voi yllättää.

Erikoisuudet

Teetämme pukuja myös erikoismitoituksilla. Athletic-mallistomme on suunniteltu erittäin harteikkaille miehille, joille muuten on lähes mahdotonta löytää sopivaa pukua tai puvun takkia. Asiakkaisiimme kuuluukin Suomen kuuluisimpia kehonrakentajia ja voimailijoita, ja kaikki ovatkin meille tervetulleita. Valikoimastamme löytyy myös erikoispitkät, lyhyet, sekä suuret koot.

Back To Top